Over

JH Production biedt de mogelijkheid om de uitvaart vast te leggen op video. Er is ook een optie om de uitvaart te volgen via een beveiligde live-verbinding. Dit biedt iedereen de kans om de uitvaart bij te wonen, zelfs op afstand. 

Het terugkijken van de uitvaart kan helpen bij de rouwverwerking. Het is vaak een waardevolle steun, omdat door emoties veel aan de nabestaanden voorbijgaat. Wij zullen de uitvaart op een respectvolle en onopvallende manier vastleggen. Ook dragen wij zorg voor een goede, professionele kwaliteit van zowel de video als de live-verbinding. 

FB8A0230

Mijn naam is Jorrin Hulst en met JH Production bieden we families ondersteuning bij het vastleggen van een afscheid. Indien gewenst verzorgen we ook een betrouwbare livestream.​ 

Afscheid nemen is altijd moeilijk en tijdens de uitvaartdag kunnen veel momenten aan familie en naasten voorbij gaan. Het is een dankbare en bijzondere taak om op zo’n intiem moment voor familie aanwezig te zijn en deze dag vast te leggen als een blijvende en tastbare herinnering. Bovendien bieden we de mogelijkheid om mensen van over de wereld deel te laten nemen via een betrouwbare en beveiligde livestream.

Met onze ruime ervaring en expertise verzorgen we de opnames geheel volgens de wensen van de familie, altijd op respectvolle, onopvallende en integere wijze. Als u zich er goed bij voelt, staan wij graag voor u klaar. 

Daarnaast kunnen we op professionele wijze beeld en geluid op locatie verzorgen, inclusief de bediening hiervan.