Fotografie

U bent bezig om met veel liefde en zorg een laatste afscheid vorm te geven. Een dag van moeilijke, maar dierbare momenten, wij leggen die momenten voor u vast zodat u na de uitvaart, wanneer u daar behoefte aan heeft nog eens terug kunt kijken op deze dag, alleen of samen met uw naasten.

Mensen zeggen vaak: “Hadden we dat maar geweten! Kan dit dan? De dag is als een roes aan mij voorbijgegaan.”
De foto’s geven steun en helpen bij het rouwproces. Ook kunnen ze van onschatbare waarde zijn voor kinderen die nu nog te klein zijn om deze dag bewust mee te maken.

Een afscheid verdient een afscheidsfotograaf die onopvallend, zonder gebruik van flitser, met gevoel en op gepaste afstand de begrafenis of crematie in mooie, unieke beelden omzet. Iemand die verdriet begrijpt, maar professioneel genoeg is om een waardevolle reportage te maken. Daarom vereist uw uitvaartondernemer een afscheidsfotograaf boven een gewone fotograaf.

 

 

Wij werken graag samen met Karin Hulst Afscheidsfotografie:

Afscheidsfotografie is een specialiteit welke mij aantrok vanuit mijn gevoel. Het volgen van een opleiding tot Afscheidsfotograaf sprak mij direct aan. Iets mogen betekenen voor de medemens. Het verdriet van nabestaanden om kunnen zetten naar iets tastbaars, een mooie herinnering van uw naaste vastleggen. Er worden momenten vastgelegd die niet gezien zijn. Het wordt steeds vaker gewaardeerd door nabestaanden. In overleg met u kan op deze manier de week of de dag van het afscheid worden weergegeven. Wanneer gewenst zal dit in de vorm van een boek of dvd worden vastgelegd zodat u een blijvende herinnering heeft aan uw dierbare. Mijn ervaring in fotograferen geeft u de mogelijkheid afscheid te nemen. Iedere opdracht wil ik betrokken, aandachtig en in vertrouwen uitvoeren.